Tuinaanleg

Indien u akkoord bent met de offerte, kan de aanleg van uw tuin beginnen. In overleg wordt de startdatum en beoogde einddatum van de aanleg bepaald. De aanleg begint altijd met het opschonen van de tuin. Alle vrijgekomen afvalmaterialen worden zo veel mogelijk direct uitgesorteerd en afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf. Zodra de tuin leeg en schoon is, worden de maten en hoogten uitgezet met behulp van een laser. Nu begint het opbouwen van de "nieuwe" tuin. Langzaamaan begint u de contouren te zien en wordt het ontwerp realistisch. Direct worden de technische elementen meegenomen in de uitvoering, zoals electra en beregening, drainage of misschien HWA door middel van een goot. Onze werknemers boeken per dag de gewerkte uren en materialen op het project. Op deze manier worden ook (indien uitgevioerd, na overleg met de klant)regiewerkzaamheden direct geregistreerd. Als de aanlegwerkzaamheden gereed zijn, dan volgt ten slotte het inplanten van de plantenborders. Nu gaat uw tuin letterlijk en figuurlijk leven en wordt de sfeer voelbaar. Nadat alles is afgerond, dan volgt de oplevering. Uw tuin wordt samen met u doorlopen en besproken. Tijdens de oplevering wordt er een afspraak met u ingepland voor de inboet. Op de afgesproken datum komen we kijken of alle beplanting goed is aangeslagen. Indien dit niet het geval is, dan wordt de niet aangeslagen beplanting onder garantie vervangen.

Alle werkzaamheden worden door Kroeze hoveniers uitgevoerd. Grondverzet, timmerwerk, metselwerk, elektra, beregening, we doen het allemaal in eigen beheer! Én met de Groengarantie, welke u van ons krijgt, loopt u geen enkel risico.

Uiteraard is de aanleg van uw tuin ook op regiebasis mogelijk. Alle uren en materialen worden per dag geboekt en verwerkt. Op deze manier wordt alles nauwkeurig bijgehouden. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500