Certificeringen

 

VHG

Kroeze hoveniers is aangesloten bij Branchevereniging VHG (Vereniging van hoveniers en Groenvoorzieners). De VHG wil namens de individuele ondernemers in de branche de vertegenwoordiger zijn, die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. Groen vergroot de concentratie, bevordert de werkbeleving, versnelt genezingsprocessen en laat de waarde van onroerend goed stijgen. Het bewustzijn is nog onvoldoende aanwezig bij de politiek, bedrijven en burgers. Het moet meer zichtbaar worden in beleidsregels, aanbestedingen en inschakeling van professionals.

 

Groenkeur

Kroeze hoveniers beschikt over het keurmerk Groenkeur. De hoge kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, vakbekwaamheid en duurzaamheid bepalen dan ook de waarde van het keurmerk. Alle vastgestelde normen zijn in samenspraak met de sector geformuleerd en geaccepteerd door de Raad voor Accreditatie. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor altijd verzekerd van:

  • Gecertificeerde voorbereidings- en uitvoeringsprocessen
  • Vakbekwaam personeel
  • Kwaliteitseisen voor de uitvoering en de producten
  • Kennis van de laatste stand van de techniek


VCA

Ook is Kroeze hoveniers VCA*2008/5.1 gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het doel van deze checklist is om de bewustwording bij de medewerkers te vergroten om veilig te werken en zo het aantal ongevallen te reduceren. VCA is een veelzijdig programma, waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

 

NEN-EN ISO9001:2015

Naast VHG, Groenkeur en VCA is kroeze hoveniers ook NEN-EN ISO9001:2015 gecertificeerd.

ISO 9001:20015 is een internationaal erkend keurmerk en heeft dus wereldwijd dezelfde inhoud en betekenis. dit keurmerk beschrijft processen en procedures die plaatsvinden binnen een bedrijf. De bedrijfsvoering wordt op deze wijze geperfectioneerd. Zaken waaraan ISO 9001:2015 aandacht besteed zijn:

  • Een goed en werkbaar beleidsplan met duidelijke doelstellingen;
  • Kwaliteitscontrole (het bedrijf stelt zich bijvoorbeeld de vraag: "Lever ik een goed product voor de klant?");
  • Gekwalificeerd personeel;
  • Interne communicatie (hoe wordt er gecommuniceerd binnen het bedrijf);
  • Beschrijven van alle processen binnen het bedrijf;
  • Continue controle (door continue controle worden de verbeterpunten zichtbaar).

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500