Tuinonderhoud

Ziekte- en onkruidbestrijding

Onze medewerkers zijn zo geschoold dat zij snel kunnen beoordelen wat de reden is van de schade en wat het juiste ‘redmiddel’ is voor ziekte- en onkruidbestrijding. In feite zijn onze medewerkers de doktoren voor uw beplanting.
Lees meer

Verticuteren van het gazon

Door mosvorming, onkruid en maaien ontstaat er een dunne viltlaag in het gazon, die bescherming biedt tegen vochtverlies en hitte. Wanneer deze laag dikker wordt dan een centimeter, dan begint het gazon te verstikken en te verzuren.
Lees meer

Insectenbestrijding

Insecten in uw tuin of groenvoorziening kunnen een groot probleem gaan vormen voor de beplanting en bomen. Vaak treedt de schade zo snel op dat u niet eens met het blote oog kunt zien wat de oorzaak is.
Lees meer

Gazononderhoud

Gazononderhoud is nodig om optimaal van uw gazon te kunnen genieten. Het gazon is vaak een groot oppervlakte in uw tuin, waardoor het belangrijk is dat uw gazon er gezond en mooi groen uitziet!
Lees meer

Duurzame onkruidbestrijding

Kroeze hoveniers is actief met onkruidbestrijding op thermische wijze. Door het verbod op het gebruik van glyfosaat voeren we onkruidbestrijding op thermische wijze uit.
Lees meer

Boomverzorging

Het snoeien van zowel jonge als oude bomen is erg belangrijk. Al bij de aanplant van een boom is het belangrijk om (jeugd)snoei uit te voeren, hierdoor wordt een goede groei, in de juiste vorm bevorderd.
Lees meer

Bemesting plantenborders

Bemesting plantenborders met de juiste meststoffen op het juiste moment resulteert in een sterke, energieke groei van de vaste planten met lange bloei.
Lees meer

Zomeronderhoud voor uw tuin

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Hieronder vind u tips om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden in de zomerperiode.
Lees meer

Snoeien of kappen in het broedseizoen

Mag een boom gesnoeid of gekapt worden in het broedseizoen? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld.
Lees meer

Buxusmot in de buxus

Als de buxusmot of de buxusrups in de buxus actief is, dan wordt de buxus in razendsnel tempo onherstelbaar aangetast. Bij de eerste tekenen is het dus nodig om direct actie te ondernemen.
Lees meer

Bladluisbestrijding met lieveheersbeestjes

Wanneer u bladluis heeft in uw bomen en/of planten dan is de meest effectieve manier van bestrijding het uitzetten van larven en poppen van het lieveheersbeestje.
Lees meer

Winterbeurt

Het najaar is aangebroken, de temperaturen dalen, waardoor de sapstromen van uw beplanting tot stilstand komen....kortom: tijd voor de winterbeurt.
Lees meer

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500