Tuintips

Tuintips najaar

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Hieronder vind u tips om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden in het najaar.
Lees meer

Tuintips voorjaar

Zodra de voorjaarszon tevoorschijn komt, zie je dat de tuin al snel weer groene tintjes krijgt. Dit is het moment om de tuin een voorjaarsbeurt te geven. Wanneer planten de groei inzetten en onkruid nipt te voorschijn komt, is het ideale moment daar om de basis te leggen voor een nieuw groeiseizoen
Lees meer

Tuintips winter

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Hieronder vind u tips om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden in de winter.
Lees meer

Tuintips in de zomer

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Hieronder vind u tips om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden in de zomerperiode.
Lees meer

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500