Werkwijze

Het werkproces start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we de huidige situatie bekijken en  we uw wensen bespreken voor het toekomstige plan. Hierbij worden uw doelstellingen, de doelgroep en het budget besproken.  Vervolgens zullen wij een zorgvuldige inmeting verzorgen met behulp van GPS, zodat we het geheel nauwkeuring in kaart kunnen brengen. Hierbij worden ook de aanwezige bomen en vaste elementen meegenomen.

Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd,  kunnen we beginnen met het maken van een eerste (schets)ontwerp. Via ons modern tekenprogramma maken we een overzichtelijk ontwerp, welke wij in een vervolggesprek met u bespreken. In deze fase staat nog niets vast en heeft u de mogelijkheid om eventuele extra’s toe te voegen of om het ontwerp aan te passen. Nadat het definitieve ontwerp is vastgesteld, maken wij een passende en gedetailleerde offerte. Op deze manier krijgt u een goed inzicht van de werkzaamheden en de daarbij horende kosten. Uiteraard is het mogelijk om de offertes en werkzaamheden gefaseerd uit te voeren.  Indien u akkoord gaat met de offerte, kan de aanleg beginnen. In overleg wordt de startdatum en einddatum van de aanleg bepaald.

Alle werkzaamheden worden door Kroeze hoveniers uitgevoerd. Grondverzet, timmerwerk, metselwerk, elektra, beregening, we doen het allemaal! Én met de Groengarantie, welke u van ons krijgt, loopt u geen enkel risico.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500