Instellingen

Als instelling wordt u indirect beoordeeld op uw semi-openbare tuin of groenvoorziening. Groen valt immers als eerst op, dus dit moet er verzorgd en representatief uitzien. Kroeze hoveniers is ervaren als het gaat om de aanleg van parkeervoorzieningen, parken, landgoederen, daktuinen en speelplaatsen. Kwaliteit wordt door onze professionele aanpak gewaarborgd. Wij kunnen, met onze gekwalificeerde medewerkers, u verzekeren van een vakkundige uitvoering van de voorkomende werkzaamheden.

Naast onze vakkundigheid zien we steeds meer de certificeringseis vanuit Gemeentes, verenigingen, stichtingen en woningcorporaties. Hiervoor bent u bij Kroeze hoveniers ook bij het juiste adres. Kroeze hoveniers is in het bezit van het VCA- certificaat, ISO 9001 en Groenkeur. Deze certificeringen tonen aan dat wij veilig werken, ons kwaliteitsmanagement op orde is en zeker niet onbelangrijk dat kwaliteit, vakmanschap, garantie en nazorg tot onze standaard behoren.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500