• Insectenbestrijding - man_met_pot
  • Insectenbestrijding - shutterstock_131937623
  • Insectenbestrijding - shutterstock_1511376651_
  • Insectenbestrijding - sliderimg
Homepage Tuinonderhoud Insectenbestrijding

Insectenbestrijding

 

Insecten in uw tuin of groenvoorziening kunnen een groot probleem gaan vormen voor de beplanting en bomen. Vaak treedt de schade zo snel op dat u niet eens met het blote oog kunt zien wat de oorzaak is. Onze ervaren medewerkers kunnen vaak al in het beginstadium de oorzaak signaleren, zodat insectenbestrijding niet te laat is.

Aan de hand van de oorzaak kan bepaald worden welke methode en welk bestrijdingsmiddel voldoet voor de insectenbestrijding.

In een aantal gevallen kan juist een insect gebruikt worden om een ander schadelijk insect uit te drijven. Een voorbeeld hiervan is het lieveheersbeestje. Het lieveheersbeestje wordt gebruikt bij het bestrijden van bladluis. De lieveheersbeestjes worden uitgezet door middel van het in de bomen hangen van kleine jute zakjes.

 

Zoekt u iemand voor insectenbestrijding? Wij zijn u graag van dienst! 

Insectenbestrijding - lieveheerstbeestje

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

Insectenbestrijding - offerte-arrow

Insectenbestrijding - form Offerte aanvragen

Insectenbestrijding - icon_error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500