Tuinonderhoud

Om uw tuin het gehele jaar door in optimale conditie te houden is met regelmaat specifiek onderhoud van belang. Of het nu gaat om een kleinschalige of grootschalige tuin of groenvoorziening, wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. 

Kroeze hoveniers levert verschillende diensten op het gebied van onderhoud: boomverzorging, insectenbestrijding, gazononderhoud, ziekte- en onkruidbestrijding en bemesting van uw plantenborders.

Wij verzorgen onderhoud op maat door middel van een jaarlijks onderhoudscontract of op afroepbasis. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat u vooraf weet waar u aan toe bent en dat u automatisch in onze planning meegenomen wordt. U bent het hele jaar ontzorgd van de conditie van uw tuin.

Uiteraard staan wij op regiebasis ook voor u klaar. Er wordt dan voorafgaand een afspraak met u gemaakt om de werkzaamheden met u door te spreken.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500