Advies en Ontwerp

Kroeze hoveniers heeft een eigen ontwerpafdeling, zodat we het hele proces van schetsontwerp tot en met oplevering in eigen beheer hebben.

Uw wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerp. Wij bieden u 2D plannen, beplantingsplannen, maar ook 3D visualisaties behoort tot ons dienstenpakket. Ervaring leert dat een 3D visualisatie in het eerste stadium al veel handvatten en beleving creeërt om uw wensen nog verder uit te diepen.

Soms zijn in een bestaande tuin enkel een paar aanpassingen gewenst met betrekking tot de indeling van de tuin of misschien alleen de beplanting. Niet in alle gevallen is daar een nieuw tuinontwerp voor nodig. Kroeze hoveniers geeft ook vrijblijvend advies ter plaatse in uw tuin.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500