Terreinonderhoud

Uw bedrijfstuin of groenvoorziening vormen een visitekaartje voor uw bedrijf. Om uw terrein representatief, verzorgd en veilig te houden is het van groot belang dat het goed onderhouden wordt. Naast ontwerp en realisatie, onderhouden wij dan ook vele groenprojecten.

Wij kunnen een integraal onderhoudsplan voor u verzorgen, waarbij we uw beplanting onderhouden, gazons maaien, bomen snoeien, verhardingen veilig houden, onkruidbeheer en gladheidbestrijding kunnen toepassen. Voor de werkomgeving in uw kantoor of kantine verzorgen wij ook de binnenbeplanting, veelal hydrocultuur.

Kroeze hoveniers levert een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van onderhoud voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen voor de totaalzorg van ons, waarbij wij alle facetten van de buitenruimte onderhouden en beheren. Dit kan op basis van een jaarlijks vastgelegd onderhoudscontract. Door het werken met contracten is de prijs vastgesteld, waardoor budgetoverschrijding niet aan de orde kan komen. Uw buitenruimte is hiermee het hele jaar in goede handen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw tuin of bent u gewoon het onderhoud van uw tuin zat en wilt u meer genieten van uw vrije tijd? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

 Offerte aanvragen

Error 

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 0345-681500